fbpx

Töltsd le az Inner Balance™ Applikációt ingyen! A mobiltelefont nem tartalmazza a csomag.

Inner Balance™ Bluetoothos szívkoherencia mérő+HeartMath® alapképzés

195.000 Ft

A csomag tartalmazza az Inner Balance™ Bluetooth szívkoherencia mérő készüléket és a koherencia fenntartásához szükséges technikák elsajátítását. Ezzel lehetőség nyílik a tanultak gyakorlati alkalmazására, és az eredmények figyelemmel kísérésére valós időben, saját mobil készüléken.

A HeartMath® Intézet által előírt metódus alapján a tanfolyam négy, egyenként 1,5 órás alkalomból áll, melyek egymást követő heteken, lehetőség szerint ugyanazokon a napokon, ugyanabban az időben zajlanak, hogy legyen idő a tanultak megfelelő gyakorlására.

A tanfolyam ára tartalmazza a magyar nyelvű Személyes reziliencia kiépítése c. útmutatót, mely munkafüzetként is szolgál az egyéni tanulás támogatására.

HeartMath® szívkoherencia alaptanfolyam

A mostani, a technika és a tudományos fejlődés által uralt világunkban szinte kizárólag az analitikus, racionális elménkre támaszkodunk, míg a szív bölcsessége, az intuíció teljességgel háttérbe szorult. Gyakran tesszük fel magunknak a kérdést, hogy vajon az eszünkre, vagy a szívünkre hallgassunk. De mi van, ha valójában a kettő együtt tudja megadni a tökéletes választ? Mi van, ha a tudomány és a spiritualitás nem zárja ki egymást, hanem valójában ugyanazt tanítja?

A HeartMath® Intézet tudósai már csaknem három évtizede kutatják a szív biológiai funkciója mellett az asszertív kommunikációban, a hatékony döntéshozatalban, az érzelmi és mentális egyensúly és stabilitás kialakításában, valamint az életvezetésben betöltött kiemelkedő szerepét. Kutatásaik alapján kidolgoztak egy bárki által könnyedén elsajátítható módszert, melyet világszerte több százezer ember próbált ki és alkalmazott hatékonyan.

A HeartMath® Intézet által összeállított négy alkalmas szívkoherencia alaptanfolyam megismertet a szív intelligenciájával, megtanít a koherens állapot tudatos létrehozására, és a gyakorlást egy az érzelmeinket láthatóvá tévő technikai visszajelző rendszerrel támogatja. Ez egy alaptudást biztosít, ami a mindennapi életünkben, normál tudatállapotban is optimális működést biztosít számunkra.

A tanfolyami ismeretek megfelelő elsajátítását a Személyes reziliencia kiépítése c. magyar nyelvű munkafüzet segíti, melyet a tanfolyam díja tartalmaz. A gyakorlás során elért szívkoherencia állapot mérhető és vizuálisan láthatóvá tehető a HeartMath Intézet biofeedback eszközével (Inner Balance™ Bluetooth szívkoherencia mérő készülék)

Inner Balance™ Bluetoothos szívkoherencia mérő (Android és iPhone)

Könnyen lehetünk túlterheltek, szorongóak és szétszórtak. Az Inner Balance ™ érzékelő megtanítja Önt hogyan alakítsa át az érzelmi stresszt  érzelmi egyensúllyá és  koherenciává.

  • Valós idejű HRV ( szívritmus változás) visszajelzés
  • Valós idejű koherenciaszint visszajelzés
  • Vezetett meditáció (stresszcsökkentésre, meditatív állapot javítására, jobb alvásért….)
  • Valós idejű tippek az alkalmazáson belül (angol de magyar nyelvű video elérhető) hogy javuljanak a koherencia pontok
  • Haladó opciók: 4 féle választható nehézségi fok, személyre szabható beállítások és képernyők
  • Ingyenes online letölthető “Inner Balance applikáció” (angol de magyar nyelvű segéd videó elérhető)
  • Fejlődés folyamatos nyomonkövetése “felhőbe” mentett adatok alapján,Hangulatjelek mentése, naplóbejegyzések lehetősége, különböző értékek elérése esetén motiváló jelvények, díjak”

További információk

Tömeg0.144 kg
Méretek13.97 × 17.78 × 3.8 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Inner Balance™ Bluetoothos szívkoherencia mérő+HeartMath® alapképzés” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük